Showing all 8 results
ماهی شیر
ماهی شیر مناسب جهت سرخ کردن، قلیه ماهی، مجبوس، سبزی پلو با ماهی، ودام، کباب و تهیه کنسرو ماهی تن یا تن ماهی است.
ماهی قزل آلا معمولی
بهترین روش برای اینکه ماهی قزل آلا خاصیت خود را از دست ندهد طبخ آن به صورت کبابی و گریل شده است .
ماهی قزل آلای سالمون
ماهی قزل آلای سالمون
ماهی کپور
برای طرز تهیه غذای لذیذ با کپور ابتدا ماهی را با کمک ادویه ها و … مزه دار کنید سپس می توانید ماهی کپور را در فر قرار داده و یا در مقداری روغن ماهی را تفت دهید.
ماهی گیدر
ماهی هوور(ماهی تن)
می توان از این ماهی به صورت استیک ،کوکو ماهی ، قلیه ماهی و … استفاده کرد.